FLAT DESIGN ANIMAT PERSONATGES SECUNDARIS

DESCRIPCIÓ DEl PROJECTE

Aquest treball té com a objectiu principal la recerca i investigació de les diferents classes de personatges secundaris que es poden trobar en l’àmbit cinematogràfic, per crear-ne la seva representació gràfica i animada a partir de la utilització de l’estil gràfic minimalista Flat Design. Tanmateix es realitzarà una investigació de l’àmbit de l’animació per tal de poder-ne fer un ús correcte durant la part pràctica del projecte.

CLASSES DE PERSONATGES

Segons l'estudi realitzat sobre els diferents rols que poden tenir els personatges secundaris dins del gènere cinematogràfic, es poden classificar en deu tipus diferents segons si tenen un rol d'ajudant , d'ORDENANT, d'antagonista o bé d'amant.

AJUDANT

Company

Personatge que ajuda i recolze el protagonista en qualsevol acció, decisió i aventura que aquest prengui, per tal d’ajudar-lo a complir el seu objectiu o missió. Aquest personatge sempre estarà per qualsevol cosa que el protagonista el necessiti.

Rondinaire

Personatge amb la funció principal d’ajudar al protagonista. Es caracteritza per tenir un caràcter tossut i en repetides ocasions al llarg de la història queixar-se i rondinar per qualsevol acció que s’ha de realitzar.

Ximplet

Personatge que té l’objectiu principal d’ajudar al protagonista a assolir el seu objectiu, però a la seva manera. És a dir, d’hagut al seu caràcter i comportament inevitablement graciós, protagonitzarà accions i escenes còmiques durant el procés d’ajudar al personatge principal de manera inconscient.

ORDENANT

Mentor

Personatge que guiarà i aconsellarà el protagonista sempre que ho necessiti, sobretot quan es trobi perdut, tingui dubtes o no sàpiga quin camí ha de seguir. És el personatge que el protagonista tindrà de referència pel seu coneixement i experiència.

Innocent que rep

Personatge a partir del qual, i com a conseqüència de patir un tràgic accident a l’inici de la història, el protagonista començarà la recerca i aventura per assolir l’objectiu que se li ha marcat.

Antagonista

El mal

Principal causant dels problemes que se li plantejant al protagonista. Es caracteritza per ser pura maldat en tot allò que realitza. Això és fàcilment visible, ja que totes les seves accions són malèfiques.

Intel·ligent

Personatge que mitjançant la seva intel·ligència i astúcia, complicarà la vida i serà l’enemic del protagonista a través de les accions i plans perfectament planificats al detall.

Forçut

Personatge dolent que a partir de la seva força posarà través al protagonista per complir els seus objectius. Aquest personatge normalment sol tenir a un líder a qui segueix, el qual acostuma a ser la figura del mal.

AMANT

Passió

Personatge de caràcter interessat i manipulador que mitjançant els seus atractius físics busca aconseguir qualsevol cosa que aquest desitja. Normalment sol aconseguir els seus objectius a través de l’ajuda d’un home que cau en una de les seves trampes amoroses. El protagonista sent un desig cap a aquest, però no estima.

Amor

Personatge del qual el protagonista sent un gran efecte i estima cap a aquest. El protagonista faria i ho donaria tot per poder estar amb aquest personatge, ja que és l’amor de la seva vida.

Animacions

CONTACTE

Mireia Riera

Graduada en Audiovisuals i Multimedia (ERAM)

Tens algun dubte o pregunta? No ho dubtis i contacte amb mi

Correu electrònic de contacte:
mireiarierap@gmail.com